De ce sa ne alegeti pe noi ?

Ne prezentam in fata dvs. si va promitem servicii de excelenta. Acest lucru ne obliga.

Noi stim care sunt problemele pe care le puteti intampina cand vreti sa cumparati o polita de asigurare.

Majoritatea dintre dvs., pentru ca nu lucrati in domeniu, nu aveti cum sa stiti care companie este mai buna, care companie are cel mai bun pret de pe piata pentru un anumit produs, care companie ofera cel mai bun service pe produs, etc.

Pentru a afla aceste lucruri trebuie sa dedicati mult timp ca sa va informati, sa verificati si sa comparati informatiile obtinute. Totodata doriti sa beneficiati si de un serviciu de calitate ( preluare comanda, comunicare, transmitere oferta, negociere, finalizare, livrare polita in timp util, service ).

Stim ce va doriti, iar noi chiar vrem, stim si putem sa ne ocupam de toate asigurarile de care aveti nevoie intr-un sistem integrat de servicii in asigurari. Sistemul integrat inseamna: consultanta gratuita, intermediere, asistenta, audit in asigurari,managementul riscului, service post-vanzare.

Faceti economie de timp, investiti doar o mica parte din el in relatia cu noi si va asiguram ca veti beneficia de acest sistem integrat si veti plati intotdeauna pretul corect pentru o asigurare care sa va protejeze impotriva riscurilor reale la care sunteti expusi.

Concret ...

O polita de asigurare aleasa impreuna cu noi, in urma unui studiu de piata, va genereaza cu siguranta economii in bugetul dvs., al familiei sau al firmei. Pe piata functioneaza multe companii care au multe produse in portofoliu.

De unde sa stiti care este compania cu cel mai bun produs de asigurare pentru dvs. ?

Cum sunteti sigur ca veti plati cel mai bun pret pentru un anume produs de asigurare, neavand la indemana alte oferte ca sa puteti compara ?

Credem ca este extraordinar sa folositi gratis timpul, expertiza si posibilitatile noastre ca sa aflati toate aceste lucruri si chiar sa va bucurati de un pret cu 10%, 20%, chiar 30% mai mic decat media pietei, pentru asigurarea dvs. Puneti-ne la incercare, nu va costa nimic ! Doar timpul investit pentru crearea unei relatii de calitate cu noi.

Merita !