Despre noi

Echipa care a pornit proiectul www.sealasig.ro este formata din persoane cu experienta de peste 20 ani in asigurari. Experienta acumulata in aceasta perioada ne-a ajutat sa intelegem foarte bine ce cauta clientii atunci cand vor sa achizitioneze o polita de asigurare, obligatorie sau facultativa.

Stim ca exista o nevoie clara de a aborda domeniul intr-un mod profesionist, orientat catre client, si credem ca avem trasaturile necesare pentru a va putea deveni un partener de nadejde. Scopul nostru este acela de a avea o relatie personala cu dvs., o relatie cu un client-partener. Vom avea grija de toate asigurarile pe care sunteti obligati prin lege sa le achizitionati cat si de cele pe care doriti le achizitionati pentru a va creste gradul de siguranta, atat personala cat si pentru familie sau pentru firma dvs.

Vrem si suntem calificati sa va oferim servicii de calitate fara nici un cost suplimentar, in afara de cel al asigurarii propriu-zise. Orice produs achizitionat prin noi este identic ca pret cu orice produs achizitionat de la o societate de asigurari.

Noi nu incercam, noi decidem sa fim la inaltimea asteptarilor dvs.