De ce am ales sa fim si on-line ?

Va propunem sa va comandati o asigurare prin internet, tocmai din acelasi motiv pentru care rapoartele se fac pe calculator, comunicarea are loc prin e-mail si mare parte din comert s-a mutat on-line. Pentru ca puteti face totul mult mai repede si mai eficient decat in modul clasic.
In plus, aveti posibilitatea de a cunoaste foarte rapid ce produs de asigurarare cumparati, cat costa, ce primiti ca acoperire pentru banii pe care ii platiti, si cand puteti avea polita la indemana. Toate aceste lucruri va rapesc doar putinul timp pe care il folositi pentru a introduce datele solicitate intr-un chestionar, astfel incat noi sa va punem rapid la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie pentru a lua decizia corecta.

Ce castigati ?

Timp

Toti avem mare nevoie de Timp ! Este cea mai importanta resursa a zilelor noastre.
De ce sa pierdem timpul mergand pe la toate companiile de asigurari in speranta ca vom gasi cel mai bun pret pentru asigurarea dorita ? Cu noi alaturi, economisiti acest timp. Timpul economisit puneti-l in contul familiei, prietenilor, hobby-urilor, afacerilor firmei dvs.

Bani

Noi studiem piata de asigurari si comparam tarife in fiecare zi. Astfel, va orientam spre cea mai buna oferta, care sa va furnizeze o asigurare de calitate, la un pret corect, profitabil pentru dvs.

Un partener de nadejde la daune

Va ajutam, cu toate mijloacele pe care le avem la dispozitie, sa rezolvati eventuale probleme in caz de dauna.