Beneficiati de cea mai buna oferta !

Formular

Aveti nevoie de ajutor ?

Va sunam noi !

De ce avem nevoie de o asigurare obligatorie?

Frecventa cu care se produc catrastofe naturale este in crestere alarmanta in ultimii ani. In fiecare an, mii de oameni isi pierd casele si agoniseala de o viata si raman la mila autoritatilor pentru recuperarea prejudiciilor, fara nici o plasa de siguranta.

Asigurarea obligatorie de locuinta ofera o protectie minima de baza in cazul producerii unor inundatii, alunecari de teren sau cutremur. Pentru o prima modica de 10 EUR si respectiv 20 EUR pe an puteti primi o despagubire maxima de 20.000 EUR, bani care pot fi utilizati pentru a repara macar o parte din prejudiciul cauzat.
Potrivit legii, cei care nu si-au incheiat asigurarea nu vor beneficia de ajutor din partea autoritatilor locale in cazul producerii unor calamitati naturale!

De ce avem nevoie de o asigurare facultativa?

Asigurarea obligatorie ofera o protectie minima, recomandandu-se ferm incheierea de asigurari facultative care sa acopere diferenta intre valoarea reala a locuintei dumneavoastra si suma asigurata obligatoriu! Asigurarile facultative sunt un instrument accesibil tuturor si eficient pentru a ne proteja agoniseala de o viata.

O asigurare facultativa acopera cele mai frecvente riscuri care pun in pericol locuinta si pot afecta si bunurile dumneavoastra.

Incheierea acestei polite este cea mai ieftina modalitate de protejare a casei si bunurilor personale, chiar mai ieftina decat instalarea unui sistem perfectionat de alarma.