Beneficiati de cea mai buna oferta !

Formular

Aveti nevoie de ajutor ?

Va sunam noi !

Operatorii de turism, majoritatea dintre ei, recomanda detinerea unei polite de asigurare de calatorie inainte de a pleca in vacanta. O asigurare de calatorie va ajuta sa aveti o vacanta fara probleme si griji. Este indicat sa respectati sfatul operatorilor de turism si sa incheiati o asigurare de calatorie daca vreti sa aveti o vacanta pe cinste.

De asemenea, trebuie sa aflati cat mai multe detalii despre asigurarea de calatorie pe care o incheiati. De regula, un pachet complex contine urmatoarele beneficii: asigurare medicala in caz de urgenta, asigurare in caz de pierdere a bagajelor, asigurare in caz de deteriorare a bagajelor si asigurare in caz de anulare a calatoriei.

Tot intr-o asigurare de calatorie mai poate intra si acoperirea riscului aparitiei unor costuri suplimentare. De exemplu, daca ati ratat prima zi de cazare, din cauza mijlocului de transport ce a intarziat, banii cheltuiti pe masa si camera va vor fi restituiti de compania de asigurari. De asemenea, o asigurare de calatorie poate include si acoperirea costurilor de inlocuire a documentelor de transport, personale sau carti de credit, in caz ca acestea se pierd.

Daca va indreptati spre zone cu un factor mare de risc, este bine sa aveti foarte multe informatii despre locul in care calatoriti. Pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe puteti gasi mai multe detalii despre cum trebuie sa procedati in situatiile de urgenta sau in caz de pericol. Tot acolo puteti gasi marcate zonele cu un factor de risc ridicat.